Alkmaar          info@365pakket.nl

Microsoft Defender voor Business

Dreigingen zijn geen partij

Microsoft Defender voor Business levert toonaangevende eindpuntbeveiliging voor Windows, macOS, Linux, Android, iOS en netwerkapparaten en helpt snel een eind te maken aan aanvallen, de schaal van je beveiligingsresources aan te passen en je verdediging te ontwikkelen.

Geleverd op cloud-schaal, met ingebouwde AI die werkt met de breedste bedreigingsinformatie in de branche. Deze uitgebreide oplossing maakt detectie mogelijk van alle eindpunten en zelfs netwerkapparaten, zoals routers, in je omgeving.

Het biedt vulnerability management, eindpuntbeveiliging, eindpuntdetectie en response (EDR), verdediging tegen mobiele dreigingen en beheerde opsporing van bedreigingen en dat allemaal binnen een enkel, uniform platform.

 

Hoe is Microsoft Defender for Business verkrijgbaar?

Microsoft Defender for Business is verkrijgbaar als losstaand pakket of onderdeel van de Microsoft 365 Business Premium licentie. Het zorgt ervoor dat MKB-organisaties gebruik kunnen maken van uitgebreide beveiligingsmogelijkheden. Dit helpt organisaties om bescherming te bieden tegen cybercriminelen en cyberaanvallen. Het is speciaal ontwikkeld om de IT-omgeving veilig te houden en tegelijkertijd de kosten laag te houden. Met Microsoft Defender for Business wordt de continuïteit van een organisatie gewaarborgd.

Ontdek beveiligingsproblemen en onjuiste configuraties in realtime Breng beveiliging en IT samen met Beheer van bedreigingen en beveiligingsproblemen om snel beveiligingsproblemen en onjuiste configuraties te kunnen ontdekken, prioriteren en herstellen.
Krijg bedreigingscontrole en -analyse op expertniveau Geef je beveiligingscentrum meer mogelijkheden met Microsoft Threat Experts. Krijg diepgaande kennis, geavanceerde bedreigingscontrole, analyse en ondersteuning om kritieke bedreigingen te herkennen in jouw unieke omgeving.
Ga snel en op schaal van waarschuwing naar herstel met automatisering. Onderzoek waarschuwingen automatisch en herstel complexe bedreigingen in enkele minuten. Pas aanbevolen procedures en intelligente besluitvormingsalgoritmen toe om actieve bedreigingen te herkennen en te bepalen welke actie moet worden ondernomen.
Blokkeer geavanceerde bedreigingen en malware. Bescherm tegen nooit eerder geziene polymorfe en metamorfe malware en bedreigingen met of zonder bestanden dankzij beveiliging van de volgende generatie.
Detecteer en reageer op geavanceerde aanvallen met gedragsbewaking. Detecteer aanvallen en zero-day-bedreigingen met geavanceerde gedragsanalyses en machine learning.
Elimineer risico's en verklein je aanvalsoppervlak. Gebruik verkleining van het aanvalsoppervlak om het aantal gebieden waar je organisatie kwetsbaar kan zijn voor bedreigingen te minimaliseren.
Admin portal overzicht Microsoft 365 Defender